motul-5100-10w40-4t-1-litre--f897d.jpg
motul-5100-10w40-4t-1-litre--f897d.jpg

Motul 5100 10W40 4T 1 Litre (MOTUL-104066)

Marka : Motul
Fiyat : ₺372,00(KDV Dahil)
:

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

açıklama
Ester teknolojisiyle geliştirilen Motul 5100 10W-40 4T 1 Lt Motosiklet Motor Yağı, yüksek ısı dayanıklılığıyla buharlaşmayi önleyerek motorun yağ eksiltmesinin önüne geçiyor. Eksilme olmadigi için eksilmelere bağlı yağ ilavesi gerektirmediginden yüzde 25-30 oranında yağ tasarrufu sağliyor. 4 zamanlı motosikletler için geliştirilen Motul 5100 10W-40 motosiklet Yağı, deterjan türevi kimyasal bilesenlerden olustugu için karbon atigi ve çamuru olusturmuyor. Daha önce olusmus karbon atigi varsa da zamanla motoru karbon atıklarindan temizliyor. düşük sıcaklıklarda bile akışkanlığını koruyabilen Motul 5100 10W-40 motor yağ, çalistirdiginiz ilk andan itibaren motoru maksimum şekilde koruyor. özellikle 10W-40 viskozite seviyesinde motor Yağı gerektiren SUZUKi, YAMAHA ve KAWASAKi motorlari için tavsiye edilir. diğer kullanımlar: katalitik konvertörsüz motosikletler, ATV, mopedler…

kullanım özellikleri ve Faydalari
Ester teknolojisiyle Mükemmel Koruma;

Motor parçalarına bir mıknatıs gibi tutunarak parçalar arasında ince bir film tabakasi meydana getiriyor. Bu tabaka motoru ve tüm parçaları aşınmaya karşı koruyor.
Metal parçaların birbirleriyle temas etmesini önleyen ince yağ tabakasi motorun Aşırı ısınmasini engelliyor. Bu motorun kullanım ömrünü uzatiyor. Motorun Aşırı ısınmasini engelleyen Motul motosiklet Yağı sayesinde motor daha fazla güç üreterek ulasabilecegi maksimum performansı sergiliyor.
Parçalar arasındaki ince yağ tabakasi sürtünmeyi engelledigi için buna bağlı Oluşan motor sesini de yok ediyor.
Çok düşük ve çok yüksek sıcaklıklarda bile viskozitesini koruyabilen motor Yağı, iklime bağlı olan yağ degIŞIKlıgi ihtiyacini ortadan kaldiriyor.
Sürtünmeden kaynaklanan tortu olusumunu engelledigi için motorun daima temiz kalmasını sağladigi gibi önceden kalmis tortulari da temizleyerek mükemmel bir motor bakımi da yapıyor.
Ester teknolojisiyle üretilen tecnosythense motor Yağı artırılmış yırtılma direnci sayesinde ince film tabakasi formunu çok yüksek sıcaklıklarda bile koruyabiliyor. Motor maksimum performansla ve en yüksek devirde dahi çalissa ince bir film seridi Şeklini yağ tabakasinda herhangi bir yırtılma veya aşınma olusmuyor. Ayrıca Yumuşak vites geçişleri ve ideal ıslak debriyaj kavramasini sağlayarak sürüş keyfini maksimuma ulastiriyor.

kullanım alanları ve kullanım Şekli
JASO, üç dereceli MA, MA1 ve MA2 derecelerine sahip olan kendi 4 zamanlı motosiklet standardıni -JASO T903-‘ü yaratti.
JASO MA2, üç sürüş modu sırasında debriyajin kavramasini sağlamak için en verimli sürtünme seviyelerini sunar: Baslatma, hızlanma ve Sabit hız.
Yağ Değiştirme Sikligi: Üreticinin tavsiyesine ve kişisel kullanıma göre değişiklik gösterir.
Sentetik ve Mineral motor yağlari ile karıştırılabilir.


Standart ve Performans Seviyeleri

API SM/SL/SJ/SH/SG
JASO MA2 - M033MOT156

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR