motul-5100-15w50-4t-1-litre-94-07a.jpg
motul-5100-15w50-4t-1-litre-94-07a.jpg

Motul 5100 15W50 4T 1 Litre (MOTUL-104080)

Marka : Motul
Fiyat : ₺373,00(KDV Dahil)
:

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

açıklama
Sehirde dur-kalk yapan sokak motosikletlerine uyarlanmıştır. Standartlar / yağ tüketimi ve sanzıman koruması (FLS: 14 FZG Dişli testi) açısından üreticilerin en son spesifikasyonlarini karşılamak üzere formüle edilmiştir. Tüm sıcaklıklarda iyi performans gösterir. JASO MA2 uç sürüş biçiminde (kontak açma / hızlanma ve sabit hızda) debriyaj BAĞLANTISInı optimize eder. Gelistirmis motor performansı ve koruması (iyilestirilmis yağ filmi direnci / daha az iç sürtünme).

kullanım özellikleri ve Faydalari
Technosynthese sentetik yağ® Güçlendirilmiş Ester temeli sayesinde aşınma karşıtı özellikleri güvene alip Dişlileri korur ve ömrünü uzatır.
Motorun dayanıklılığını için yüksek sıcaklıklarda geliştirilmiş yağ filmi direnci.
Motorun krankinda aşınmaya karşı daha iyi koruma için soğuk havalarda 10W derece.
Yüksek sıcaklıklarda 50 seviye viskozite gerektiren büyük çapli motorlar, thumperlar, çiftler, çok silindirliler… için özel olarak tasarlanmıştır.
En son emisyon yönetmeligi için gerekli olan katalitik konvertörlerin daha iyi çalışma koşulları için düşük Fosfor ve Sülfür içeriği.
Yenilikçi aşınma karşıtı katkı paketi, mükemmel vites kutusu koruması sağlar. FZG Vites Test sonucu: FLS 14’ü geçti. The FZG (Forschungsstelle für Zahnrader ve Getriebebau) Test, yüklü bir Dişli setinin arayüzünde sıvı yağlamayi ve aşınmaya karşı koruma özelliklerini değerlendirir.
kullanım alanları ve kullanım Şekli
JASO, MA, MA1 ve MA2 adli üç seviyesi olan 4 zamanlı motosiklet standartıni JASO T903’ü yaratti.
JASO MA2 Baslangiç, hızlanma ve Sabit hız gibi üç farklı mod için debriyajin tutunabilmesini garanti etmek için en etkili sürtünme seviyelerini sunar.
değişim aralığı: üreticinin tavsiyelerine ve kendi kullanımınıza göre ayarlayin. Sentetik ya da mineral yağlar ile karıştırılabilir.

Standart ve Performans Seviyeleri
API SM/SL/SJ/SH/SG
JASO MA2 - M033MOT157

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR