motul-scooter-expert-4t-10w40-ma-1-lit--bee2-.jpg
motul-scooter-expert-4t-10w40-ma-1-lit--bee2-.jpg

Motul Scooter Expert 4T 10W40 Ma 1 Litre (MOTUL-105960)

Marka : Motul
Fiyat : ₺356,00(KDV Dahil)
:

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:

doğru yağlayıcıyla motorunuz daha güvenilir olacak ve daha uzun süre dayanacaktir. sürüş koşulları ne olursa olsun (trafik, kötü hava...), hedefinize güvenle ulasin. Aklinizi teknik kaygilardan kurtarin; dur-kalk sehir trafigi için mükemmel bir çözüme sahipsiniz. MOTUL ile günlük işe gidip gelmenin ve sürüş konforunuzu iyileştirmenin en iyi yolunu keşfedin.

10W40 viskozitenin ve JASO MB spesifikasyonunun gerekli olduğu 4 zamanlı scooter için yağlayıcı. düşük Emisyon. Deterjan ve aşınma önleyici özellikler.

Teknik Bilgiler:

uygulama: günlük kullanım
motor tipi: 4 zamanl
araç tipi: scooter
kalite: Teknosentez
viskozite: 10W40
OEM onaylari: API SM / SL / SJ / SH / SG, JASO MA
boyut: 1 litre
Uluslararasi standartlar:

API'si:
Standartlar API (Amerikan Petrol Enstitüsü), hizmet kategorilerini ("S") kullanarak benzinli motorlara yönelik motor yağlarinin performansını tanimlar. Bunlar, 2010'dan bu yana geçerli olan en son hizmet kategorısı "SN"den 2001'de tanitilan en eski kategori "SJ"ye kadar uzanir. En son hizmet kategorısınin, önceki hizmet kategorilerinin yeteneklerini kapsamasi önemlidir.
Evet.
JASO (Japon Otomobil standartları Organizasyonu), JASO T903 ile 4 zamanlı motosiklet motor yağlari için kendi standardıni gelistirmistir. MA, MA1 ve MA2 kaliteleri artık özellikle ıslak kavramalar için geliştirilen motosiklet motoru yağlarinin seçimini kolaylastiriyor. JASO MA2, en yüksek sürtünme katsayilarini ve dolayısıyla vites değişimleri sırasında, hızlanma asamasinda ve hatta sürekli yüksek hızlarda optimum kavrama uyumluluğunu temsil eder. MOTUL 4 zamanlı motor yağlari, en son JASO T903 standardına göre JASO MA2 spesifikasyonlarini karşılar. Bunun bir istisnasi, mevcut standartları asan 300V yarış motoru yağlaridir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR