Ones Again MG08 Yazlık Motosiklet Eldiveni
Ones Again MG08 Yazlık Motosiklet Eldiveni

Ones Again MG08 Yazlık Motosiklet Eldiveni (ONE-MG08)

Marka : Ones Again
İndirim Oranı : %16 İndirim
Fiyat : ₺2.893,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺2.429,00(KDV Dahil)
:

Ürün Özellikleri:

1: Elin arkası Ones’ın orijinal patentli tasarım kabuğunu benimser, TPU ve karbon fiberin birleştirilmiş üretiminin kullanımı, kabuk kenarı daha rahattır, karbon fiber sert rahatsızlığın eksikliklerinden kurtulur. Avucun dış tarafı Kevlar laminasyon dolgu malzemesinden yapılmıştır, aşınmaya dayanıklı ve düşmeye karşı koruma sağlar.

2: Elin arkası, nem emilimi ve terleme ile kolayca bunalmayan elastik hafif nefes alabilen kumaştan yapılmıştır. Aynı zamanda, çoklu ekleme dikişinin kullanımı, eldiven versiyonunu daha üç boyutlu ergonomik ilke haline getirir.

3: Avuç içi, yağmur durumunda kaymayı önlemek ve frenleme yönünü daha iyi kontrol etmek için aşınmaya dayanıklı kaymaz kauçuk kullanır. Avuç içi ve parmak ayrıca silikon kaymaz ile sağlanır ve silikon tabana özel sahtecilik önleyici mürekkep eklenir.

4: Başparmak ve işaret parmağında dokunmatik ekran işlevi, elektronik ürünleri kullanmak kolaydır. Yeni yansıtıcı malzemelerle gece sürüşünün güvenliğini artırın.

5: Cuff Ones yine kullanışlı manyetik patentli tasarıma sahip olup, demir yakıt deposuna, çerçeveye mıknatıslanabilir, esnek ve kullanışlı bir yerleşime sahiptir.


ÜRÜN KULLANIMI


1. Koruma: Motosiklet eldivenleri, aşınma ve çizilmeleri önleyerek ellere koruma sağlar. Yol, hava koşulları ve diğer unsurlarla temas halindeyken yaralanma riskini azaltmaya yardımcı olurlar.

2. Güvenlik: Motosiklet eldivenleri genellikle koruyucu özelliklere sahiptir ve kazalarda veya çarpışmalarda el yaralanmalarını azaltır. Ellerdeki darbeyi ve bükülmeyi en aza indirmek için ek dolgu ve koruyucu katmanlar sağlarlar.

3. Yalıtım: Soğuk havalarda motosiklet eldivenleri, ellerin uyuşmasını ve el becerisini kaybetmesini önlemek için yalıtım sağlar. Bazı eldivenler, sürücülerin soğuk ortamlarda rahat kalmasını sağlamak için termal veya yalıtım malzemeleriyle tasarlanmıştır.

4. Konfor: Motosiklet eldivenleri sürüşler sırasında konfor ve tutuş sağlar. Genellikle kaymayı önleyici özelliklere sahiptirler ve sürücülerin kontrolleri çalıştırırken sağlam bir tutuş sağlamasını sağlarlar.

Özetle motosiklet eldivenleri elleri korumak, güvenlik, yalıtım ve konfor sağlamak amacıyla kullanılır, motosiklet sürüş güvenliğini ve konforunu arttırmayı hedefler.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR